Mersin iş dünyasından Avrupa çıkarma | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin iş dünyasından Avrupa çıkarma


 

Haber Merkezi

 

Mersin Teknopark, HİSER Bilişim Kümesi firmaları ile Hollanda’ya ticaret heyeti düzenledi.

A Artı Mühendislik, Artıbilim Bilgi ve Eğitim Teknolojileri, Cyber Defense Yazılım Teknolojileri, Dorasoft Yazılım, Kalle İnovasyon Fabrikası, Kardelen Yazılım Ve Wisnet Teknoloji firma yetkilileri ile Mersin Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Nihan Baran ve Mersin Teknopark Proje Koordinatörü Melike Nazan Eroğlu’nun katılımları ile gerçekleşen heyet programına, Lahey Ticaret Müşaviri Aşkın Pekel eşlik ederek destek verdi.

Ticaret Heyeti programı, Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy ve Eğitim Ateşesi Anıl Yılmaz ile yapılan toplantılar ile başladı. Mersin Teknopark ve küme üyesi firmaların faaliyetlerini hakkında bilgi alan Ersoy ve Anıl, Hollanda pazarına girmek isteyen firmalar için ülke hakkında genel bilgiler sundu.

Resmi temasların ardından Mersin Teknopark firmaları, 26-27 Eylül 2023 tarihlerinde Amsterdam RAI’de gerçekleştirilen IOT Tech Expo fuarında ikili görüşmeler gerçekleştirdiler.

Programın son günü Mersin Teknopark firmaları için Amsterdam Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen B2B organizasyonunda, katılımcı firmalar, etkinliğe davet edilen Hollanda’da yerleşik bilişim firmaları ile bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirdiler.

B2B organizasyonunda Mersin Teknopark firmalarını yalnız bırakmayan Amsterdam Başkonsolosu Mahmut Burak Ersoy, Amsterdam Eğitim Ateşesi Anıl Yılmaz ve Lahey Ticaret Müşaviri Aşkın Pekel Mersin Teknopark firmalarını başarılarından dolayı tebrik ederken, B2B organizasyonu sonucunda başarılı işbirlikleri doğması konusunda inançlarını dile getirdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA