Koltuklarını bırakmadılar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Koltuklarını bırakmadılar!


 

Mersin’de mülki amirler, siyasi parti ve belediye başkanları 23 Nisan’da da koltuklarından vazgeçemedi!

SONER AYDIN

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, sıkça gördüğümüz ve ortaya renkli görüntülerin çıktığı ‘çocuklara 1 gün koltuk bırakma’ geleneği bu yıl Mersin’de gerçekleşmedi. Devletin üst kademelerinde yer alan siyasiler koltuklarını çocuklara bırakırken Mersin’de vali, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti başkanları 23 Nisan’da da koltuklarından vazgeçemedi.

Kutlama mesajları yayınlayan, çeşitli etkinliklerde çocuklarla bir araya gelen ancak koltuklarını bir günlüğüne de olsa çocuklara emanet etmeyen yöneticiler, tepki topladı.

“ÇOCUKLARIN HAKKINI KORUYUN!

Mersin’de bir tek Baro Başkanı Alpay Antmen bu geleneği sürdürdü. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Cengiz Topel İlköğretim Okulu 1. ve 3. sınıf öğrencilerini ağırlayan Antmen koltuğunu çocuklara bıraktı. Avukatlık cübbesi giyerek Antmen’in koltuğuna oturan isim ise Cengiz Topel İlköğretim Okulu 3’üncü sınıf öğrencisi Mina Tuna oldu.

Heyecanını kısa sürede atarak, çocuk haklarına sahip çıkılması için avukatlara çağrı yapan Mina Tuna, haklarından yoksun bırakılan çocuklara her türlü hukuki desteğin verilmesi için de avukatlardan sağduyu beklediklerini söyledi. Tuna ayrıca, çocuklara da haklarını öğrenme çağrısı yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA