GEÇMİŞ OLSUN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GEÇMİŞ OLSUN!


 

Ligin son üç sırasını paylaşan ve düşme hattındaki iki takımın maçında kritik 3 puanı alan taraf konuk ekip Eskişehirspor oldu.

Serkan TULTAK

Süper Lig’in 30. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan maçta, Mersin İdmanyurdu - Eskişehirspor maçı 2-1 sona erdi. Karşılaşmanın gollerini Mersin’den Mehmet Taş, Eskişehir’den ise Murat Uçar ve Okriashvili kaydetti. Mersin bu mağlubiyetle 21 puan ve son sıradaki yerini korudu. 1-0 geriden gelerek maçı 2-1 kazanan Eskişehirspor ise 26 puana çıktı.

SESSİZ PROTESTO

Mersin’in taraftar grubu olan Kırmızı Şeytanlar, maç başında ilginç bir protestoya imza attılar. Maçın başlama düdüğü ile sessizliğe bürünen taraftarlar, 10 dakika boyunca sesiz protestolarını sürdürdüler. Maçın 10. dakikasında ise o bildiğimiz ateşli taraftar grubu, takımlarını desteklemeye başladı.

KALE DE NİHAT ŞAHİN, KULÜBEDE GENÇLER

Kadro kurmakta zorlanan Mersin, bu maça uzun zamandır yedek olan kaleci Nihat Şahin ile başladı. Yabancı futbolcularla da sıkıntılar yaşayan Kırmızı Lacivertliler Wellinton, Pedriel ve Nakoulma gibi oyuncularından eksik bir kadro ile sahaya çıkarken, yedek kulübesi ise Berkan Afşarlı ve kaleci Muammer dışında tamamen genç oyunculardan oluştu.

Maçın ilk 30 dakikası nerdeyse gol pozisyonu olmadan geçti… 37. dakikada ise, köşe vuruşundan gelen topa yükselen Mehmet Taş, ligdeki ilk golünü attı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ve oyuncu değişiklikleri yapan Eskişehirspor, 55. dakikada maça dengeyi getiren golü Murat Uçar ile buldu. Karşılaşmanın 90 dakikasında ise Okriashvili takımını 2-1 öne geçirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA