Ödüllü filmler Mersin’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ödüllü filmler Mersin’de


 

12. Akbank Kısa Film Festivali’nin Ödüllü Filmleri, 28 Nisan’da Mersin’de!

Haber Merkezi

Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 12 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 22 Mart – 13 Mayıs tarihleri arasında Edirne’den Van’a, Zonguldak’tan Mersin’e 22 ilde toplam 42 üniversitede ücretsiz olarak gençlerle buluşmaya devam ediyor. 
“Ödüllü Filmler Üniversitelerde” etkinliği kapsamında festivalin yarışma bölümüne katılan 45 ülkeden toplam 822 film arasından “Ulusal Kategori En İyi Kısa Film Ödülü”nü kazanan Gülistan Acet’in yönetmenliğini üstlendiği Günah, “Uluslararası Kategori En İyi Kısa Film Ödülü” kazanan Patrick Vollrath’ın yönetmenliğini yaptığı Everything Will Be Ok filmlerinin yanı sıra mansiyon ödülünü kazanan Altın Vuruş, Salı, The Translator filmleri ve  seyirci ödülü alan Karadeniz filmi 28 Nisan 2016, Perşembe günü Mersin Üniversitesi’nde ücretsiz olarak izlenebilecek.
Bu yıl 7-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 12. Akbank 11. Kısa Film Festivali, 10 gün boyunca film gösterimlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışından geniş katılımlı atölye çalışmaları ve söyleşileriyle Türk ve dünya sinemasının ünlü isimlerini izleyici ile buluşturdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA