Vahap Seçer’in gözü Yenişehir ve Mezitli’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vahap Seçer’in gözü Yenişehir ve Mezitli’de


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, il kongresinde kurultay delegesi olmalarını engellediği Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile yol yürümek istemediğini bir kez daha ortaya koydu.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kadın Adayları Desteleme Derneği (KA.DER)  tarafından gerçekleştirilen “Siyaset Okulu” programına katıldı.

Vahap Seçer, il kongresinde kurultay delegesi olmalarını engellediği Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile yol yürümek istemediğini bir kez daha ortaya koydu.

Programda konuşan Seçer, yaklaşan yerel seçimlerde Mersin’de kadın belediye başkanlarının aday olmasını arzuladığını ve adaylara da her türlü desteği vereceğini vurguladı. Seçer, “6 ay sonraki seçimlerde partim, büyükşehir belediye başkan adayı olarak beni gösterirse adayınız olarak yine çıkacağım meydanlarda konuşacağım. Doğal olarak da 13 ilçe belediye başkan adayı belirlenirken Mersin’de net kazanacağımız ilçelerden birinde en az bir kadın belediye başkan adayımızın olması kanaatimi sunacağım. Burada Yenişehir ve Mezitli de aynı şekilde, CHP’li olması yetiyor. Başka yere oy vermiyor seçmenler” dedi.

Seçer, Mersin’de hem belediye başkanlığında hem de Meclis üyesi seçimlerinde kadın aday ağırlıklı bir aday listeyle seçmenlerin karşısına çıkacaklarını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA