Tarsus’ta çiftçilerin tarlalarına ulaşımında çığır açılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta çiftçilerin tarlalarına ulaşımında çığır açılıyor


 

Tarsus Belediyesi yıllardır yol sorunu çeken kırsal mahallelerin sorunlarını gideriyor. Yapılan çalışmalarla çiftçilerin arazi yolları düzeliyor, ekimlerini rahatlıkla yapmaları sağlanıyor. Son olarak Çevreli, Kuzoluk ve Ağzıdelik mahallelerindeyapılan çalışmalarla vatandaşların yüzü gülüyor.

Haber Merkezi

 

Tarsus belediyesi çiftçilerin rahat bir şekilde hasatlarını yapabilmesi, ürünlerini yetiştirebilmesi ve piyasaya rahatlıkla sunabilmesi amacıyla malzemeli yol bakım ve yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Çevreli, Kuzoluk ve Ağzıdelik mahallelerinde vatandaşların çektiği mağduriyet giderildi.

 

40 ÇİFTÇİNİN ARAZİ YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ekipler tarafından Ağzıdelik Mahallesi’nde arazi yol yapım çalışması sürdürülüyor. Aynı zamanda Çevreli Mahallesi’nde 1 buçuk kilometrelik malzemeli yol bakım çalışmasıyla ortalama 40 çiftçinin arazi yol sorunu çözüldü. Vatandaşların talepleri üzerine ise Kuzoluk Mahallesi’nde yol açma çalışması gerçekleştiriyor.

 

“KIRSAL MAHALLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Mahalle sakinlerinin ulaşım kolaylığını kesintisiz sürdürülebilmesi için çalışmaları titizlikle yürüten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu anlamda kırsal mahallerimize önem veriyor ekiplerimizle hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA