Mersinli Düşes tahta varis verdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli Düşes tahta varis verdi!


 

Mersinli Hande Macit, eğitim için gittiği Hollanda’da Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Georg Alexander Mecklenburg’la evlilik kararı aldı. Düşes ilan edilen Hande Macit, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıkladı. Çift, tahtın varisi olan bebeklerini kucaklarına aldı.

Haber Merkezi

 

Türk kızının peri masalı sınırları aştı. Mersin'de yaşayan Hande Macit, ekonomi için gittiği Hollanda'da hayatının aşkıyla tanıştı.

2019'da katıldığı bir davette Avrupa'nın en eski hanedanlarından Mecklenburg Dükalığı'nın Veliaht Prensi Georg Alexander Mecklenburg'la karşılaştı. İlk görüşte aşık olan ikili, evlilik kararı aldı. 17 Haziran'da kıyılan nikahla Macklenburg Düşes'i olan Hande 'İlk Türk Düşes' olarak tarih yazdı. Tüm dünyanın konuştuğu aşk hikayesi, Türkleri de heyecanlandırdı.

Dünyada Türk düşes olarak bilinen Hande Macit, sevindiren haberi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştı.

Eşi Georg Alexander Mecklenburg ile bebek beklediklerini müjdeleyen Hande Macit, açıklamada doğumu Eylül ayı ortasında beklediklerini, sonrasında eşi ve bebeği ile birlikte Türkiye'yi ziyaret edeceklerini vurgulamıştı.

Dünyanın konuştuğu o aşk hikayesinde, sıcak bir gelişme yaşandı. Türk Düşes Hande Macit ile eşi Georg Alexander Mecklenburg, bebeklerini kucaklarına aldı. Kraliyet kuralları gereği bebeğin cinsiyeti, Mecklenburg Ailesi'nin sosyal medya sayfasından açıklandı. Erkek bebekleri dünyaya gelen çiftin, çok mutlu oldukları vurgulandı.

Adı henüz açıklamayan bebeğin babası Georg Alexander Mecklenburg'un ardından tahtın ikinci varisi olduğu açıklandı.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA