MESKİ, Tarsus’ta içmesuyu hatlarını yeniliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ, Tarsus’ta içmesuyu hatlarını yeniliyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus İlçesi Şehit Mustafa Mahallesi Muvaffak Uygur Caddesi’nde (Prestij Caddesi), içmesuyu hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan içmesuyu hatlarının ve abone bağlantılarının, dayanıklı içmesuyu borularıyla yenilenmesi sonucu vatandaşlar, kesintisiz ve sağlıklı içmesuyu tüketmeye devam edecek.

Muvaffak Uygur Caddesi’nin hem altyapısı, hem de üstyapısı yenileniyor

Mersin’in altyapısını modern hatlarla donatmaya devam eden MESKİ, Muvaffak Uygur Caddesi’nde, ekonomik ömrünü dolduran içmesuyu hatlarını daha dayanıklı ve kaliteli borularla yeniliyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla bölgede zaman zaman yaşanan kesintiler giderilecek, vatandaşlar kesintisiz ve sağlıklı içmesuyuna kavuşacak.

Altyapı çalışmalarının ardından, Tarsus’un en gözde ve işlek caddelerinden biri olan Muvaffak Uygur Caddesi’nin üstyapısı, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Prestij Caddesi’ projesi kapsamında yenilenecek. Böylece cadde temiz ve modern bir görünüme kavuşurken, vatandaşlara hem altyapı hem de üstyapı hizmeti eksiksiz şekilde sağlanmış olacak.

Tarsus için önemli projelerden biri sayılan Prestij Caddesi üstyapı çalışmaları kapsamında, MESKİ Genel Müdürlüğü olarak ekonomik ömrünü tamamlamış içmesuyu şebeke borularını ve abone bağlantı borularını yenileme çalışmaları başlattıklarını belirten MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanı Önder Yandımata; “Bu çalışmalar sonrasında, vatandaşlarımıza kesintisiz ve daha sağlıklı içmesuyu temini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA