CHP BÖYLE ‘SEÇER’! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP BÖYLE ‘SEÇER’!


 

CHP BÖYLE ‘SEÇER’!

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), Haziran ayında başlayan kongre takvimi kapsamında Mersin il teşkilatı için yapılacak seçim için üyeler 23 Eylül’de sandık başına gidecek.

Mersin’de kıran kırana bir yarışa sahne olan seçimlerde muhalefetteki taban hareketi özellikle partiyi dizayn etmek isteyenlere karşı büyük bir mücadele veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bazı milletvekilleri ve ekibi ile yaşanan çekişme de özellikle partililere yönelik işten çıkarma, mobbing, baskı iddiaları her geçen gün daha çok gündeme geliyor.

Bu durumdan rahatsız olan muhalefet kanadında kaybedilen bölgelerde partiden istifalar giderek artıyor.

 

KONGRE BÜYÜK KAVGALARA GEBE

Parti tabanı demokrasi ile bağdaşmayan uygulamalar gölgesinde Atatürk Kültür Merkezi’nde sandığa gidecek 638 delege, parti içi demokrasi ile övünen CHP, mevcut il Başkanı Koray Ömür için tek listeyle seçime gidecek. Büyük kavgalara gebe olan il kongresinde belirlenecek yönetim kurulu, kurultay delegeleri, disiplin kurulu için listelerin bizzat Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından hazırlandığı öne sürülürken, eleştirilerin gerginliğe neden olmasından endişe ediliyor!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA