Hürcan için adalet aranıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hürcan için adalet aranıyor!


 

Mersin’de doğup büyüyen ancak üniversite eğitim sonrası yerleştiği Ankara’da yaya geçidinden geçtiği sırada hızla gelen bir aracın çarpması sonucu ölen ressam Hürcan Bulur’un ailesi adalet istiyor. Bulur ailesi, delillerin karartılma ihtimaline karşı mücadele başlattı.

Hediye Eroğlu

 

Ankara Yenimahalle'deki Batıkent Bulvarı’nda yaya geçidinden geçtiği sırada hızla gelen aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren 25 yaşındaki Hürcan Bulur'un ailesi adalet arıyor. Delillerin karartılmasından endişe eden aile, "Hürcan için adalet” kampanyası başlattı.

Batıkent Bulvarı’nda 24 Ağustos akşamı bir kaza yaşandı. Sık sık benzer haberlerle gündeme gelen bölgedeki kazada, Ö.S. isimli sürücü, yaya geçidinden geçen 25 yaşındaki Hürcan Bulur'a çarptı. Kazada Bulur yaşamını yitirirken, aşırı hızlı olduğu ve ‘trafikte makas attığı’ iddia edilen sürücü tutuklandı.

 

MERSİN’DE DOĞUP BÜYÜDÜ

Mersin’de yaşayan amcası Cafer Bulur, ailenin uzun yıllardır Mersin’de yaşadığını Hürcan’ın üniversiteyi kazanması ile Ankara’ya yerleştiğini söyleyerek, “Hürcan, Mersin’de doğup büyüdü. Ancak daha sonra üniversite okumak için Eskişehir’e gitti, daha sonra Ankara’ya yerleşti. Ailesi de Ankara’ya giderek oraya yerleşti.

Hedefi hayali ozon tabakasını kapatıp insanlığa katkı sunmak istiyordu. Depremlerde çocuğumuz bir hafta 10 gün boyunca uygu uyumadı yardım topladı. Onların paketlenmesi, yüklenmesi için var gücüyle çalıştı” dedi.

 

DELİLLER KARARTILMASIN

Ancak kazanın aydınlatılması adaletin sağlanmasına dair endişeleri olduğunu dile getiren amca Bulur, delillerin karartılma ihtimaline karşı mücadele başlattıklarını ifade etti. Kaza sonrası yeğenine çarpan Ö.S.'nin ambulans çağırmak yerine kendi yakınlarını aradığını iddia eden Bulur, Ö.S.’nin şehir içinde 160 kilometre hız yaptığına dikkat çekti: “Görgü tanıklarının anlatımına göre, Ö.S. arabadan inip yakınlarını arıyor ve 'Gelin beni kurtarın' diyor. Ö.S.'nin ailesi bizimle görüşmek istedi, biz kabul etmedik. Onlarla konuşacak bir şeyimiz yok. Babası ‘Allah günahlarını affetsin’ şeklinde bir mesaj attı. Bizim çocuğumuzun bir günahı yok.”

Teyze Aydınyılmaz, şöyle devam etti: “Muhtemelen araç kamerası vardır, kamera kayıtlarını polisler aldı mı, bilmiyoruz. Arabayı geri verdiklerini öğrendik, o esnada bir delil karatma olabilir.”

 

BULVAR, ÖLÜM YOLU OLMASIN

Öte yandan Yenimahalle Kent Koop Mahallesi sınırları içinde yer alan Batıkent Bulvarı’nda son dönemde yaşanan kazalar mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Yurttaşlar, Bulur'un yaşamını yitirmesinin ardından kazalara dikkat çekmek için önceki gün toplandı. Bölge sakinleri, kısa bir süreliğine yolu kapatarak trafikte süratle ilerleyen sürücüleri protesto etti. Yurttaşlar, “Yoldan geçmeye korkar olduk, bir an evvel tedbir alınarak harekete geçilmeli” çağrısında bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA