Yetersiz oyun! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yetersiz oyun!


 

Yenilenmiş kadroları ile lig maçına çıkan Mersin ekiplerinden, Yeni Mersin İdman Yurdu dışında sahadan galip ayrılan olmadı. TİY ve Silifke ekipleri bu hafta yenilgiyi tadarken takımlar kötü oyunları ile hazır olmadıklarını ortaya koydu.

ALİ ŞANLI

 

Mersin'in profesyonel liglerde mücadele eden takımlarından Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. galip gelirken Tarsus İdman Yurdu ve Silifke Belediyespor haftanın kaybedenlerinden oldu. Mersin İdman Yurdu ligde ilk galibiyetini alırken Tarsus ekibi ve Silifke temsilcileri de ilk mağlubiyetini aldı.

 

GALİBİYETİ UNUTMUŞTU

TFF 2'inci lig Beyaz grupta ilk 3 hafta aldığı beraberliğin yanı sıra sergilenen futbolu da eleştirilen Kırmızı Lacivertli ekip arka arkaya yaptığı transferlerle toparlanmaya çalıştı. Ligin 4'üncü karşılaşmasında evinde Serik Belediyespor'u konuk eden Kırmızı Şeytanlar yeni transferlerini sahaya sürerek görücüye çıkarmıştı.

Yenilenmiş kadrosuyla Serik maçında takımın galip gelmesine rağmen özelikle 2'inci yarı sergilenen futbol taraftarı ve teknik ekibi mutlu etmedi. Ligin ilk 4 haftasın da 3 beraberlik ve 1 galibiyet ile 6 puana ulaşan Mersin İdman Yurdu haftaya 6 puan ile 6'ıncı sırada girdi. Mersin İdman  Yurdu hafta sonu  Kırşehir Futbol Spor Kulübüne konuk olacak. Ev sahibi ekibin ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.

 

TİY GENÇLERLE YÜRÜYOR

Transfer yasağından olayı maçlara alt yapı oyuncuları ile çıkan Tarsus İdman Yurdu ligin ilk haftasında lige galibiyetle başlayarak taraftarını mutlu etmişti. 3'üncü ligde orta sıraları hedefleyen Sarı Lacivertli ekip ligde 2'inci maçına Ordu'da çıktı. 52 Orduspor FK'ya konuk olan Tarsus İdman Yurdu dar ve genç oyuncularla sahaya çıkmanın handikaplarını yaşadı.

Güçlü rakibi karşında varlık gösteremeyen Tarsus temsilcisi sahadan 3-0 gibi net bir mağlubiyet ile ayrıldı. Ligin ilk 2 maçında 1 galibiyete karşın 1 mağlubiyet alan Tarsus İdman Yurdu haftaya 3 puan ile 8'inci sırada yer aldı. Tarsus İdman Yurdu hafta sonu Küçükçekmece Sinop Spor Kulübünü Tarsus'ta ağırlayacak.

 

LİGE ISINMAYA ÇALIŞIYOR

20 yıl aradan sonra 3'üncü lige yükselen Silifke Belediyespor lige deplasman galibiyeti ile başlayarak taraftarını mutlu etmişti. Büyük bir hava yakalan Silifke Belediyespor ligin ikinci maçında evinde Turgutluspor'u konuk etti. Zaman zaman oyunun farklı bölümlerinde etkili bir oyunda sergileyen Kırmızı Siyahlı ekip ilk mağlubiyetini almaktan kurtulamadı. Turgutluspor'a 2-1 kaybeden Silifke Belediyespor bu karşılaşmayı ısınma turları olarak değerlendirdi.

Ligde ilk 2 haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Silifke ekibi 3 puan ile haftaya 6'ıncı sırada girdi. Ligin 3'üncü haftasında Tpao Batman Petrol Spor A.Ş.'ye konuk olacak. Batman ekibin ligde henüz galibiyeti bulunmuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA