Mersin galibiyeti hatırladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin galibiyeti hatırladı


 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Yeni Mersin İdman Yurdu, Serik Belediyespor maçını 1-0 kazanarak galibiyeti hatırladı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, ligin 4. haftasın da evinde Serik Belediyespor’u konuk etti.

Ligde henüz galibiyeti olmayan Kırmızı Lacivertli ekip sahaya mutlak 3 puan için çıktı. Maça hızlı başlayan Mersin ekibi karşılaşmanın 2. Dakikasında 1-0 öne geçti. Erdem Onur Bektaş ile maçın başında golü bulan MİY, golün verdiği moral ile rakibine yüklenmeye başladı. Konuk ekip daha çok kontra atakla gol arasa da istediği net pozisyonları bulmadı. Mersin temsilcisi 2. Gole çok yaklaşsa da farkı 2’ye çıkaracak golü bulmadı. İlk yarı Mersin İdman Yurdu’nun attığı tek golle sonuçlandı 1-0.

 

İKİNCİ YARI NE OLDU?

İkinci yarıya 1-0’ın avantajı ile sahaya çıkan Kırmızı Lacivertli ekip bu avantajı kullanamadı. 1-0’lık skoru korumaya yönelik bir oyun benimseyen MİY oyunu kendi sahasında kabul etti. Konuk ekip Serik dalga dalga MİY kalesine gelmesine rağmen istediği golü bulmadı. Mersin ekibinde tüm yeni transferlerin de sahada olmasına rağmen özellikle ikinci yarı kötü futbol sergilemesi taraftarından tepki aldı. Maç son bölümlerini mahkum oynayan, sahasından çıkmakta zorlanan Yeni Mersin İdman Yurdu 1-0 korumak için zamana oynamaya çalıştı. Konuk ekibin don dakikalarında ki baskılı oyunu da gol getirmeyince MİY ilk galibiyetini aldı 1-0.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA