Mersin MSK’dan lige farklı başlangıç | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin MSK’dan lige farklı başlangıç


 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Erkek Basketbol Takımı,  ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği Ankara Gücü Basketbolu farklı mağlup etti. Hazırlık karşılaşmalarında olumsuz tablo sergileyen temsilcimiz taraftarı önünde rakibine ilk periyottaki üstünlüğünü maç sonuna taşıyarak galibiyete ulaşan taraf oldu.

 

NEFES KESTİLER

İlk periyotta ortaya koyduğu muhteşem mücadele ile rakibine 25 – 8’lik üstünlük sağlayan MSK, ikinci periyot sonunda Ankara Gücü ile başa baş mücadele ortaya koysa da soyunma odasında 52- 36’lık farkla gitti. İkili oyunlarla hızlı hücumlarda başarılı olan temsilcimiz üçüncü periyotta ise 78 – 57’lik skorla farkı 21 sayıya taşımasını bildi. Dördüncü periyotta her iki takım ortaya koyduğu mücadele ile başa baş mücadele etti. Ancak temsilcimiz sahadan 109 – 87’lik skorla 22 sayı fark ile Ankara Gücü ne karşı taraftarı önünde galip gelmesini başardı.

 

İŞTE MAÇIN YILDIZLARI

Karşılaşmada Garrett Sim 27 sayı 4 ribaund 4 asist 2 top çalma 29 verimlilik puanıyla maçın adamı olurken ortaya koyduğu mücadele ve basketbolu ile alkış alan Hazer Avcı 21 sayı 6 ribaund 8 asist maçı tamamladı.

15 sayı 6 asist 2 top çalma ile Alp Karahan'lıyı 13 sayı 5 ribaund 1 top çalma ile Utku Yücedag izledi, bir diğer isim Gökhan Yazıcıoğlu ise 12 sayı 7 ribaund 5 asist 1 blok ile takımına katkı sağlayan isimler oldu.

Maçın genelinde ortaya koyulan mücadele basketbol taraftarın alkışını alırken, maç sonunda yöneticilerin teknik ekibin ve taraftarın yüzü gülüyordu.

Coach Semih Soğuksu Ekibini bu karşılamaya iyi hazırlamış savaşan mücadele eden ekip ortaya çıkartarak taraftarın sevgisini kazanmayı başardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA