Mezitli Belediyesi’nden ücretsiz psikolog desteği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli Belediyesi’nden ücretsiz psikolog desteği


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi Eşitlik Birimi bünyesinde hizmet veren Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapmaya devam etmektedir. Mezitli Belediyesi Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi’nde ilçede yaşayan yetişkin ve çocuklar için ücretsiz psikolojik, sosyal ve hukuki danışmanlık desteği verilmektedir. Merkez Mahallesi'nde bulunan birime; eşitsizlik, ayrımcılık, engellilik, şiddet, istismar ve benzeri sorunlarla karşılaşan veya tanıklık eden bireyler başvurarak, ücretsiz olarak yararlanabilmektedir. Merkezde görev yapan Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Uzmanı Dr. Burcu Şanlı, Psikolog Ayşe Akça ve Psikolog İlayda Yılmaz tarafından başvurular alınmakta olup, görüşmeler sağlanmaktadır.  Daha sonra çocuk ve yetişkinlere yönelik bireysel destek planı hazırlanıp uygulanmaktadır.

Mehmet Altunören Gençlik Merkezi, Merkez Mahallesi 52102 Sokak 17-9 adresinde hizmet veren Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi’ne 0324 358 01 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Toplumsal sorunların çözümünde gerekli tüm adımları belediye olarak attıklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Her kesime eşit ve adil hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizde ücretsiz psikolog desteği sağlayarak, toplumsal sorunların çözümünde önemli bir adım atmış olduk. Bu tür hizmetlerimizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA