Vali Pehlivan şehit Yıldırım’ın mevlidine katıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan şehit Yıldırım’ın mevlidine katıldı


 

Haber Merkezi

 

Vali Pehlivan, şehit Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım için düzenlenen mevlid programına katıldı.

Meresin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde 11 Eylül 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım için düzenlenen mevlid programına katıldı.

Toroslar ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi’nde düzenlenen programda, şehit Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve bütün şehitlerin için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Vali Pehlivan, şehitin annesi Ayşe Yıldırım, babası Orhan Yıldırım, kardeşlerine, aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Mevlid programına, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, İl Müftüsü Aydın Yığman ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA