Galibiyeti unuttu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Galibiyeti unuttu


 

2’inci Lig Beyaz grupta henüz 3 puan alamayan iki ekip Adıyaman’da karşı karşıya geldi. Her iki ekipte gol atmayı beceremeyince galibiyet hasreti sonra ki haftaya kaldı.

ALİ ŞANLI

 

Lige iyi başlayamayan iki ekip Adıyamanspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu ligin 3’üncü haftasında Adıyaman şehir stadyumu depremlerden etkilendiği için karşılaşma Kahta’da ki sunu çim sahada oynandı. Ev sahibi takımında Mersin İdman Yurdu’nun da maça tutuk başlaması gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Hafta içi 5 yeni oyuncunun 2’sini sahaya süren Kırmızı Lacivertli ekip ilk 45 dakika umut veren oyun sergilemedi. İlerde çoğalmaktan zorlanan Mersin ekibi rakip kale önünde çoğalamayınca istediği golü bulamadı. Ev sahibi ekipte Mersin İdman Yurdu gibi rakip kaleye takım halinde gidemeyince ilk yarı golsüz tamamlandı 0-0.

İkinci yarıya konuk ekip Mersin İdman Yurdu biraz daha önde oynamak istese de ceza sahası içine fazla oyuncu sokamayınca gol pozisyonu açısından kısır maç çıkarmak zorunda kaldı. Zayıf rakibi karşısında istediği futbolu sergileyemeyen Mersin İdman Yurdu’nda dakikalar ilerledikçe panik de başladı. Maçın son bölümlerinde her iki takım gol girişiminde bulunsa da yetenekleri sınırlı forvet oyuncular topu kaleye atmayı beceremediler. Karşılaşma başladığı 0-0 sona erdi. Mersin İdman Yurdu bu beraberlikle ligde oynadığı 3’üncü maçında da galibiyetle tanışamayarak karşılaşmayı beraberlikle tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA