Mersin’de husumetli iki aile barıştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de husumetli iki aile barıştı


 

Mersin’de aralarında husumet bulunan Kırgeç ve Ekinci aileleri HDP il örgütünün araya girmesi ile barıştırıldı.

Haber Merkezi

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin İl Örgütü, Kırgeç ve Ekinci aileleri arasındaki husumeti barışla neticelendirdi. Aileler, HDP Toroslar ilçe binasında bir araya gelerek batışa el sıkıştı.

Programda; Yeşil Sol Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, HDP Mersin İl Eşbaşkanları Bedriye Kuş ve Hoşyar Sarıyıdız ile Toroslar ilçesi üye ve yöneticileri yer aldı.

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, barışın önemine değinen bir konuşma yaptı. Bozan, “Birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Aramızda çıkan sorunları diyalogla çözebiliriz. Husumetin hiç kimseye faydası yoktur. Dolayısıyla bugün iki ailemiz, aldıkları barış kararıyla bir aradalar. Bu barışın, halkımızın birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Barışa vesile olan partili arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BARIŞA ATTIĞINIZ BU ADIM ÇOK KIYMETLİ”

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca da, “Bugün burada olmak benim için çok kıymetli. Çünkü kıymetli olan sizin barıştan yana olan tavrınız. Bu attığınız barış aşımından dolayı sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

HDP Mersin İl Eş başkanları Bedriye Kuş ve Hoşyar Sarıyıldız da aileleri selamlayarak barış kararından dolayı aileleri tebrik etti.

Konuşmaların ardından aileler, aralarındaki husumeti kucaklaşarak sonlandırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA