Eksikler MSK’ya kaybettiriyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eksikler MSK’ya kaybettiriyor!


 

TBL’de play-off yarı finalinden dönen Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı MSK, iddialı sezonda oynadığı ikinci hazırlık maçında da mağlup oldu.

BARIŞ ÇOBAN

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bursa’da  düzenlenen 15.Doruk Final Basketbol Turnuvası’nda ikinci maçında da mağlup oldu.

Turnuva kapsamında ilk olarak Harem Spor ile karşılaşan MSK; sahadan 92 – 89 yenik ayrıldı. Önceki gün oynadığı ikinci maçta ise ev sahibi Final Spor ile karşılaştı.

Bursa Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda ki karşılaşmada uzun yabancısında  yoksun MSK da, Garrett Sim ve Akın Kandemir maç kadrosunda yer almazken, temsilcimiz ilk yarıyı 44/43 geride kapatan taraf oldu.

Maç sonunda ev sahibi Final Spor 78/73 temsilcimizi mağlup etmeyi başardı. Final Spor turnuvada ikinci galibiyetini,  MSK ise 2.mağlubiyetini aldı. Mersin MSK da Alp 19 sayı, Gökhan 14 sayı 7 ribaund 4 asist, Burak 11 sayı 3 asitle takımına katkı sağlayan sporcular oldu. Karşılaşmada en dikkat çekici istatistik ise temsilcimiz MSK 14 top kaybıyla oynarken 1 top çalma performansı dikkat çekti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK turnuvada 3.günde turnuva 3’üncülük maçında Balıkesir Büyüksehir Belediyesi ile saat 14.30 da Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor salonunda karşılaşacak.

Ev sahibi ekip Final Spor ise Harem Sporla saat 17.00 de turnuva şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek. Taraftarlar karşılaşmaları YouTube Final Spor sayfasından canlı izleyebilecekler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA