Nutuk karşıtı müdüre bu kez tokat koruması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Nutuk karşıtı müdüre bu kez tokat koruması


 

Mersin’in Çamlıyayla ilçe milli eğitim müdürüyken okullarda Atatürk’ün Nutuk eserinin dağıtılmasına izin vermeyen Mustafa Bakkal hakkında bir öğrenciye tokat attığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Bakkal, adeta ödüllendirilerek geçen yıl Mezitli İmam Hatip Ortaokulu’na müdür olarak atanmıştı.

Haber Merkezi

 

Cumhuriyet Gazetesi’nden Cengiz Karagöz’ün haberine göre Tokat olayın video kaydının olmasına karşın görüntülerin dosyaya eklenmediğini iddia eden eğitimciler, soruşturmanın tamamlanmasına tepki gösterdi. Cumhuriyet’e konuşan Mersin Eğitim-Sen Şube Müdürü Mahmut Sümbül, “Soruşturma sürecinde ilçe milli eğitim müdürü ve il milli eğitim müdürlüğü vekili ile konuştuk. Olayın video görüntülerinin olduğunu ve dosyaya eklenmesi gerektiğini belirttik” dedi.

Sümbül, “Soruşturmanın etkin yürütülmemesinden ve konunun kapatılmasından anladığımız kadarıyla Bakkal, yetkililerce korunuyor” diye konuştu.

Bakkal daha önce Deniz Gezmiş ve arkadaşları hakkında hakaret dolu paylaşımlarıyla gündeme gelmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA