İstifanın ardındaki gerçek FIFA mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İstifanın ardındaki gerçek FIFA mı?


 

Kulislerde Yeni Mersin İdman Yurdu’ndaki istifa kaosunun arkasında yatan gerçek nedenin; eski oyuncuların alacakları kapsamında FİFA’nın geçtiğimiz aylarda verdiği transfer yasağının yeniden gelebilecek olması olduğu konuşuluyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda Başkan Metin Saltık’ın ikinci kez takıma yeteri kadar destek verilmediği iddiasıyla istifa ettiğini açıklamasının ardından kaosa dönüşen krizin perde arkasında başka iddialar olduğu öne sürülüyor. 

Kulislerde FİFA’nın geçtiğimiz aylarda istediği MİY savunmasını yeterli bulmadığı ve tekrar transfer yasağı gelme ihtimali olduğu konuşuluyor. Başkan Saltık’ın istifasının ardında yeten öne önemli nedenlerden birinin bu olduğu öne sürülürken kulübün bu konuyla ilgili sessizliğini koruyarak açıklama yapmaması iddiaları doğrular nitelikte değerlendiriliyor.

 

TAKIM HUZURSUZ

Ligin ilk maçında 27 Ağustos’ta Bursaspor ile karşılaşacak takımda teknik ekibin nasıl bir yol izleyeceği de henüz netlik kazanmadı. Teknik ekip ve oyuncular yaşananlardan rahatsızken, halen en az 7-8 takviyeye ihtiyacı olan MİY’de, ligin başlamasına kıs bir süre kala yaşananlar oyuncular ve yeni olası transferler için soru işareti oluşturuyor.

 

KIZILTAN ‘BURADAYIM’

Yaşananlardan rahatsız olduğu konuşulan Teknik Direktör Özcan Kızıltan ise yaptığı yazılı açıklama ile işinin başında olduğunu ve gitmeye niyeti olmadığını açıkladı. Kızıltan, “Başkanımız Metin Saltık beni arayıp Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörlüğünü teklif ettiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Yıllarca futbolcu olarak hizmet ettiğim Mersin’e teknik direktör olarak hizmet etmek beni heyecanlandırdı. Bu istek ve arzuyla antrenmanlarımıza başladık. Yaklaşık 1 aydır ben, ekibim ve oyuncu grubumuz tüm gayretimizle çalışıyoruz. Kulübümüzün bu sıkıntılı günlerinde istifa gibi bir düşüncemiz yok ve asla da olamaz. Biz hep beraber şehir olarak kenetlenerek bu sıkıntılı günleri atlatacağız. İlk maçımız olan Bursaspor maçı hazırlıklarına tüm konsantrasyonumuzla devam ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA