Başkan Teke’den birlik çağrısı: ‘Kavga ile bir yere varamayız’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Teke’den birlik çağrısı: ‘Kavga ile bir yere varamayız’


 

Tarsus Ticaret Borsası’nda CHP’li Ali Seçer’in sürpriz istifası sonrası başkanlık görevine seçilen Mustafa Teke, “Kavga kültürü ile hiçbir kurumun bir yere gelemeyeceğini buradan sizlerle paylaşmak isterim” diyerek ilk yönetim toplantısında birlik beraberlik çağrısı yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Ekim ayında yapılan başkanlık seçiminde CHP ile MHP arasında büyük çekişme yaşanmasına neden olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de kardeşi olan Ali Seçer’in galibiyeti ile sonuçlanan Tarsus Ticaret Borsası’nda ki istifa süreci sonrası yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Seçer’in istifası sonrası yönetim kurulunun kendi içinden seçtiği Mustafa Teke görevine başlayarak, ilk olarak ‘birlik beraberlik’ mesajı verdi.

 

“HEDEFLERİMİZE DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ”

Tarsus Ticaret Borsası’nın ilk olağan yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen Borsa’da, boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise İlhan Titiz seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, bugüne kadar borsanın büyük işler başardığını belirttiği toplantıda, “Boşalan Yönetim kurulu Başkanlığına, yönetim kurulu üyelerimin takdiri ile seçilmekten dolayı öncelikle yönetim kuruluma ve meclisime teşekkür ederim. Yönetim kurulu görevine seçilen İlhan Titiz kardeşime de hayırlı olsun temennilerimle Yönetim kurulu yetkili başkan yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ve yönetim kurulu üyeleri Yücel Gürbüz ile Ayhan Bayram’a verdikleri destek için ise tekrar teşekkür ediyorum.

Ortaya koyacağımız vizyon ile Tarsus’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar önemli ve büyük işler gerçekleştirildi. Bizler bu gerçeklerin takipçisi olarak yönetim kurulumuz, meclisimiz ve üyelerimizin desteği ile hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz.

 

“BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ”

Çünkü; biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Biz olduğumuz için hep birlikte daha güçlü oluyoruz. Dün nasıl ki; Yönetim Kurulu ve Meclisi ile birlikte ‘ben değil biz’ felsefesi şiar edildiyse bugün de , yarın da ‘Ben değil biz’ demeyi şiar edinerek yolumuza devam edeceğiz. Tarsus ve ülkemiz için yapacak işlerimiz daha bitmedi. Aynı heyecan, aynı güç ve yoğun çalışmalarımız devam edecek. Taşın altında eli olan bizler her şeyi bir tarafa bırakıp ülkemiz ve Tarsus için tüm gayretlerimizle çalışacağız.

Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki; Kavga kültürü ile hiçbir kurumun bir yere gelemeyeceğini buradan sizlerle paylaşmak isterim. Ben bu vesileyle Borsamıza hizmet eden tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini, borsa personellerimizi yürekten kutluyor ve başarı dolu bir sürece imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

 

NE OLMUŞTU?

Ekim ayındaki genel kurul öncesinde Ticaret Borsası seçimleri siyasilerin müdahalesiyle çok konuşulmuştu. Dönemin MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in desteklediği adaya karşı CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kardeşi olan Ali Seçer, Ticaret Borsası seçimlerini kazanmıştı.

Ancak Seçer, geçtiğimiz haftalarda işlerinin yoğunluğu sebebiyle geçen hafta istifa etti.

Seçer’in istifasının ardından 5174 sayılı kanun çerçevesinde yeni yönetim kurulu başkanlık seçimi yapıldı. Yapılan seçim neticesinde Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Teke Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına, Kemal Süheyl Batmaz Yönetim Kurulu Yetkili Başkan Yardımcılığına ve Yücel Gürbüz Sayman Üye olarak kalan süreyi tamamlamak üzere oybirliği ile seçildiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA