‘Millet oy verdiğine pişman, çünkü millet perişan’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Millet oy verdiğine pişman, çünkü millet perişan’


 

Tarsus’un mahallelerinde temaslarda bulunarak halkla bira raya gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Kocamaz, “Millet oy verdiğine pişman, çünkü millet perişan” dedi.

Haber Merkezi

 

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, TBMM tatile girmesiyle birlikte geldiği memleketinde ziyaret ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kocamaz çalışmalarını hafta sonunda Tarsus’un kırsal mahallelerinde sürdürdü.

Cumartesi günü Bağrüeğri ve Boztepe mahallerinde vatandaşlarla buluşan sorunlarını dinleyen Kocamaz, Pazar günü de Yanıkkışla, Koçarlı, Çavuşlu ve Çokak Mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

ÇİFTÇİ BÜYÜK SORUNLARA BOĞUŞUYOR

Gittiği her yerde büyük ilgi gören Kocamaz, bu mahallelerde yaptığı incelemelerde çiftçinin büyük sorunlarla boğuştuğunu gördüğünü söyledi.

Kuraklık nedeniyle verimin düşük olmasının çiftçiyi zor durumda bıraktığını belirten Kocamaz, “Bunun yanında hayat pahalılığı, enflasyon, mazot fiyatları ve geçinme zorluğu çektiklerini dile getirdiler. Burada da anladık ki millet oy verdiğine pişman, çünkü millet perişan” dedi.

 

“ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ!”

Kocamaz, “Maalesef perşembenin gelişi çarşambadan belli idi! Görünen köy kılavuz istemezdi! Biz bugün yaşadıklarını seçim öncesi gördük ve uyardık. Ama iktidar koltuğunu koruyabilmek için her türlü yalan dolan iftira ve tezviratları yaptı. Bizleri teröristlerle birlikte hareket ediyorlar diye suçladı. Oysa geçmişten bu yana teröristlerle birlikte hareket eden,  birlikte pozlar veren, devletin kurum kaynaklarını tahsis edenler, peşkeş çekenler bizzat kendileriydi. Ama Milletimizin çoğunluğu iktidar partilerinin yalanlarına inandı, bizim söylediğimiz doğrulara inanmadı. Oysa iktidarın yaptığı bir taktik idi, sürekli beka beka diyerek dikkati başka yerlere çekti ve seçim süreci boyunca ekonomiyi hiç konuşturmadı. Yani, Millete cambaza bak diyerek oylarını aldı ve yeniden iktidara geldi. Şimdi kurunun arasında yaşlarda yanıyor. Şu anda yapacağı bir şeyde yok. Atı alan Üsküdar’ı geçti!” şeklinde konuştu.

 

“TARSUS, ÇİMENTO FABRİKASINDAN DERTLİ”

Tarsus’un kırsal mahallelerinde, çimento fabrikası yapılması düşünülen bölgede; Yanıkkışla, Koçarlı, Çavuşlu ve Çokak mahallerinde de incelemelerde bulunan Kocamaz, çimento fabrikası yapılmasına bölge halkının şiddetle karşı çıktığını söyledi.

Kocamaz, “Yanıkkışla ve Çokak Mahalelerimizde halkımızla sohbet ettik. Dertlerini dinledik. Sıkıntılarına ortak olduk. Her yerde olduğu gibi dertler sıkıntılar çok büyük,

Vatandaşlarımız kan ağlıyor. Tüm dertleri, kederleri bir yana Çimento Fabrikası konusundan oldukça muzdaripler” açıklamasında bulundu.

 

“FABRİKA KURULURSA KÖYLÜ BABA OCAĞINI TERK ETMEK ZORUNDA KALACAK”

“Şayet o fabrika buraya yapılırsa çok rahatsız olacaklarını, olası çevre katliamı yüzünden baba ocağı olan köylerini terk etmek zorunda kalacaklarını dile getirerek, bu işin engellenmesi konusunda destek bekliyorlar” diyen Kocamaz, “Bizler zaten konunun üstünde hassasiyetle duruyor, gerek TBMM’de gerekse de her platformda konuyu dillendiriyor ve karşı çıkıyoruz. Konunun hassasiyetini bildiğimiz için başta Tarsus ve Mersin’li hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm çevre kuruluşlarını, Siyasi Partileri ve sivil toplum örgütlerini göreve ve bu çimento fabrikasının buraya yapılmaması için ortak mücadeleye davet ediyorum” şeklinde herkesi bu konuda üzerine düşeni yapmaya davet etti.

Kocamaz Gülek’te de bir dizi temaslarda bulundu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA