Hatay moral buldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hatay moral buldu


 

Hatayspor perdeyi İstanbul’da açtı. Yaklaşıl 6 ay sonra ilk defa sahaya çıkan Hatayspor, Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor’u 5-1 gibi farklı skorla geçti. İç saha maçlarını Mersin’de oynayacak olan ekip lige 3 puanla başlaması takıma büyük moral oldu.

ALİ ŞANLI

 

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonu başladı. Maratonun ilk haftasında Pendikspor ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Hatayspor 5-1 kazanmayı başardı. Şubat ayında yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan Hatayspor, geçen sezonun ikinci yarısında maçlara çıkmamıştı. Gaziantep FK ile birlikte lige devam edemeyen iki takımdan biri olan Hatayspor, bu sezon yoluna Süper Lig'de devam etti. Hatayspor ligde ki ikinci maçında Mersin’de Kasımpaşa ile karşılaşacak.

 

UMUT OLABİLDİYSEK EN ÖNEMLİ GALİBİYET BUDUR

Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Demirel, kendileri için önemli olanın Hatay halkını ve depremzedeleri umutlandırmak olduğunu söyledi.

Depremin ardından 5-6 aylık bir süreç geçtiğini dile getiren Volkan Demirel, “Sahaya çıkıp Hataylılara, depremzedelere umut olabildiysek, en önemli galibiyet budur. Sahaya çıkan oyunculara, Hatay’a gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Onlar için sahaya çıktık. Beş gollü bir galibiyet aldığımız için mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Takımının fiziksel açıdan iyi durumda olduğunu ve lige iyi hazırlandıklarını da belirten Demirel, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Transfer ettiğimiz oyuncuların hepsini kendim izledim, yorumladım, kendim konuşup buraya getirdim. Ne istediğimi biliyorlardı. Bütün transferlerimizi sezon başlamadan yaptık. Bu hafta içi bir transferimiz gelecek, akabinde bir transferimiz daha olacak. Bizim avantajımız sezona daha önce hazır olmaktı. Ne istediğimi biliyordum ve ona göre oyuncular seçtiğim için ne olacağını tahmin edebiliyordum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA