Konut kredisi paketine Mersin için bir yıl ikametgah şartı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Konut kredisi paketine Mersin için bir yıl ikametgah şartı!


 

Halkbankası’ndan devlet destekli uygun faizli konut kredisi paketi geldi. Banka aralarında Mersin’in de olduğu 1. Bölgedeki başvurularda o kentte en az bir yıl ikametgah şartı arıyor!

BARIŞ ÇOBAN

 

Nakit paraya sıkışan kişiler bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ederken bir kampanya duyurusu da Halkbank tarafından yapıldı.

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank "Önce Halk, sonra banka" diyerek vatandaşlara özel kredi desteğinde bulunacağını açıkladı. Kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin son 1 sene içerisinde 9 ay sigorta girişi olması şartı aranacak.

 

HALKBANK YENİ EVİM KONUT KREDİSİ PAKETİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Halkbank tarafından düzenlenen kampanya için yapılan açıklamada "Sosyal devlet anlayışıyla T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kamu ve Katılım Bankaları iş birliğiyle hazırlanan; konut sahibi olmak isteyen orta gelirli müşterilerimizin ev sahibi olmalarına olanak sağlayan konut finansmanı ürünümüzdür" diyerek söz konusu kredi paketinin devlet destekli olarak verileceğini ifade etti.

 

HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Mevcutta konutu bulunmayan, bir konut üzerinde %50'nin üzerinde hissesi olmayan (Başvuru sahibi, eşi ve 18 yaş altı çocuğu için geçerli).

Son 1 yıl içinde konut alacağı ilde konut satışı yapmamış olan (Başvuru sahibi, eşi ve 18 yaş altı çocuğu için geçerli).

İstanbul (1.Bölge) ve Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin, Muğla (2.bölge) illerimizde ev almak isteyenler için son 1 yılda o ilde ikamet eden, kooperatif ortaklığı bulunmayan, bağış yoluyla ya da ivazsız herhangi bir yöntemle tapu sahibi olmayan, hane halkı gelir üst sınırı, talep edilen kredinin azami tutarı ile uyumlu olan, son 12 ayda en az 9 ay sosyal güvenlik primi ödemesi olan, gerekli belgeleri ibraz eden ve Bankamız tahsis koşullarına uygun T.C. vatandaşı müşterilerimiz ilgili üründen faydalanabilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA