Gülnar’da asfalt çalışmalarına yenileri ekleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülnar’da asfalt çalışmalarına yenileri ekleniyor


 

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi, ilçe genelinde asfalt serim ve yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Daha kaliteli ve konforlu ulaşım için başlatılan asfalt çalışmalarına yenilerini eklemeye devam eden Gülnar Belediyesi, zemin hazırlığı tamamlanan yollarda asfalt serim çalışmaları gerçekleştirilerek mahallelere yeni yollar kazandırıyor. İlçede 1. kat sathi kaplama asfalt ve 2. kat sathi kaplama asfalt ile konforlu ulaşım sağlanıyor. Bu kapsamda Gülnar Belediyesi ekipleri, sathi asfalt kaplama çalışmalarına Kuskan Mahallesinde devam ediyor. 

Gülnar Belediyesi ekipleri tarafından Kuskan Mahallesinde asfalt serim çalışmalarının yanı sıra bir yandan da  kilitli parke taşı döşeme ve asfalt öncesi zemin hazırlığı çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

 

“GÜVENLİ, KONFORLU YOLLAR, DAHA GÜZEL BİR GÜLNAR”

Gülnar halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu dile getiren Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “Gülnar’ımıza daha iyi hizmet sunabilmek için özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle kış aylarında hemşerilerimizin sorun yaşamaması için hem ilçe merkezinde hem de yaylalarımızda yol yapım, bakım, onarım ve asfalt çalışmalarımıza plan dahilinde başladık ve devam ediyoruz. Amacımız hemşerilerimize daha güvenli, kaliteli ve konforlu ulaşım sağlamak. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Hemşerilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor olmak ve memnuniyetlerini görmek bizim için en büyük mutluluk. Bugün de Kuskan Mahallemizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Asfalt çalışmalarımız, plan ve program dahilinde diğer mahallelerimizde de devam edecek. Ayrıca Kuskan Mahallemizde asfalt çalışmamızın yanı sıra kendi tesisimizde ürettiğimiz parke taşı döşeme çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Bunun yanında ihtiyaç duyulan yollarda stabilize yol yapım çalışmalarımız da devam ediyor. Mahalle sakinlerimizi daha modern ve daha güvenli ulaşım sağlayabilecekleri yeni yollarına kavuşturuyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı olsun. Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA