Mersin’de ittifak bitti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de ittifak bitti!


 

CHP ve İYİ parti arasında 2018’de kurulan Millet İttifakı, 2024 yerel seçimleri için Mersin’de sona erdi! İyi Parti Mersin teşkilatı, yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini açıklayarak, sürecin 26 Ağustos’ta başlayacağını belirterek, kendine güvenenlere adaylık için başvuru çağrısı yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, arasında 2018’de kurulan seçim ittifakı 2024 yerel seçimleri öncesi Mersin için bitirildi.

Açıklama İyi Parti Mersin teşkilatından geldi,. İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, düzenlediği basın toplantısı ile ülke ve kent gündemi ile yaklaşa yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.   

 

“MERSİN’İN TÜM BELEDİYELERİNE TALİBİZ”

Dutar, İYİ Parti’nin Türkiye’ye yüklendiği misyonun; hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan birlik beraberlik içerisinde Türkiye ve Mersin’i ileriye taşımak olduğunu söyleyerek, yerel seçimlere de bu misyon ile hazırlanacaklarını açıkladı.

“Türkiye’de artık genel seçim bitmiştir ve şimdi yerel seçim vardır” diyen Dutar, “Belediyeciliği kaldırım taşları ile mücadele etmek sanıp, eskisini söküp, yenisini takmak sananlar, makyaj belediyeciliği ile göz boyayanlar varken, biz iktidara talibiz. Milletimize umut olmaya devam edeceğiz. Onun için Mersin dahil 13 ilçesinde İYİ Parti’nin vatansever bu ülke için hassasiyet bekleyen yiğit evlatları ile beraber Mersin’in tüm belediyelerine talibiz.

 

“BELEDİYELERİ KAZANANLAR 3 GÜN SONRA MİLLETTEN UZAKLAŞIYOR”

Belediyeleri kazananların 3 gün sonra milletten uzaklaştığını söyleyen Dutar, “Yanlarına tütsü ile bile yaklaşamıyor. Hepsi en büyük vatansever, onlarda büyük Mersin sevdalısı yok. Bir müddet sonra belediyelerin yönetimini ele geçirdikleri zaman yönettikleri yerleri çiftlikleri ile karıştırmaya başlıyorlar. Bu yetkiyi milletten aldıklarını unutuyorlar.

Çulsuz karanlık sokaklardan gelip, milyonlar edinip orayı terk ediyorlar. Yandaşları ile beraber milletin malını har vurup harman savuruyorlar. Hizmet erleri, İyi Parti’nin kadrolarındadır” diye konuştu.

 

“KENDİNE GÜVENEN ADAY OLSUN”

Milletvekili Burhanettin Kocamaz da, yerel yönetimlerde vara güçleri ile çalışacaklarını ve iyi belediyecilik anlayışını Mersin’in tamamına yayacaklarını ifade etti.

Kocamaz, “Kendine güvenen, memleket sevdalısı, adaylık düşünen herkesi İYİ Parti’den aday olmaya davet ediyoruz

Aday adayları belli olduktan sonra genel merkez tarafından anketler, alan araştırmaları yapılacak, bunların içerisinde en fazla oyu kim alabilecekse, ipi kim göğüsleyecekse iyi Parti’nin adayı o olacak. Peşin hükümle verilmiş şahıslar üzerinden bir kararımız yok. Partinin bu kararı Türkiye geneli için geçerli. Bu mücadelenin startını da 26 Ağustos günü, büyük taarruzun başladığı Afyon’da yapacağımız toplantı ile Türkiye’ye ilan edeceğiz” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA