İYİ Parti Başkanı Dutar başarısızlığı sahiplenmedi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti Başkanı Dutar başarısızlığı sahiplenmedi!


 

İyi Parti’de seçim başarısızlığa ilişkin öz eleştiriler arka arkaya gelirken Mersin’de büyük kayıp yaşanmasına rağmen yeniden il başkanı seçilerek görevine devam eden İl Başkanı Mehmet Dutar, başarısızlığı sahiplenmeyerek, faturayı dedikodulara kesti!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 2018 seçimlerinde büyük başarı yakalayan İYİ Parti, 2023 seçimlerinde ise büyük hezimet yaşadı. Önceki seçimde 2 vekil çıkaran İYİ Parti, 2023’te ancak bir vekil çıkarabildi.

Faturanın kime kesileceği merak konusu olurken İl Başkanı Mehmet Dutar, yeniden bu göreve seçilerek, koltuğunda kalmaya devam etti.

Gündemi değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında başarısızlığın nedeninin sorulması ile ilgili Dutar, hezimeti sahiplenmeyerek, topu dedikodulara attı.

 

DUTAR’DAN “TERÖRİST İFTİRALARI” SAVUNMASI

“Türkiye’de seçim mecrasında gerçekleşmedi, Türkiye’de seçim gerçek gündeminde gitmedi” diyen Dutar, hakkında çıkarılan ‘terörist’ iftiraları ile yıpratıldığını anımsatarak, “Ben başta genel başkanımız Meral Akşener olmak zere bu kentte çocuk yaşlarımdan beri o zamanın şartlarında imkansızlıktan sokak aralarında terörist ile suçlandım. Mersin’de ben Mehmet Dutar Türk milliyetçiliği davasına hizmet ederken, terörist yaftası yapıştırılarak Kocamaz’a dahi, bu ifadelerde bulunularak siyaset mecrası dışında döndürüldü.

 

“HAKKIMDAKİ KARARI GENEL MERKEZİ VERECEK”

Dutar’ın başarısızlığı veya başarısı buna önce teşkilatlarımız sonra genel merkezimiz karar verecektir. İYİ Parti’nin aslında gerçekten önemli bir kadrosu vardı seçimde yarışan, hem tecrübeli insanlar hem devlet yapısını bilen hem genç arkadaşlarımız ile iç içe doğru bir liste ile gittiğimize inanıyorum. Biz kendimizi ifade ederken, terörist ile suçlanırken Gonca Küriş’in katilleri aradan sıyrılarak bu kentet milletvekili oldu

Bu seçimde içimi en çok yaralayan siyasi kimliğim dışında hakkımdaki iftiralar oldu. Mersin halkının bize verdiği mesajı almış durumdayız. Her gün olduğu gibi yarın da milletimiz ile bir olarak partimiz ile ilgili vatandaşın eksik gördüğü yanları tamamlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA