Fırınlara, gramaj ve hijyen denetimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fırınlara, gramaj ve hijyen denetimi


 

Toroslar’da belediye ekipleri tarafından fırın ve imalathanelere gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirildi. Ruhsat ve evrak kontrolü de yapan ekipler, özellikle gıdaların uygun koşullarda saklanması ile ilgili uyarılarda da bulundu.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamül üreten işletmelere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde; hijyen koşulları, ekmek gramajı, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konu titizlikle incelendi. Ruhsat ve evrak kontrolü de yapan ekipler, özellikle gıdaların uygun koşullarda saklanması ile ilgili uyarılarda da bulundu.

 

“AMACIMIZ, ÜRETİLEN VE SATIŞI YAPILAN GIDALARIN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE HALKIMIZA SUNULMASIDIR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi.

Gıda üretiminde halk sağlığını gözeterek üretim ve satış yapan esnaflara teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Zabıta ekiplerimiz tarafından yürütülen bu denetimlerle amacımız, iş yerlerine ceza yazmak değil, üretilen ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı bir şekilde halkımıza sunulmasıdır. Özellikle hijyen ve gramaj konusunu çok önemsiyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikâyetlerini de dikkate alıyoruz. Zabıta ekiplerimiz, 7/24 halkımızın hizmetindedir” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA