Vahap Seçer işi şansa bırakmadı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vahap Seçer işi şansa bırakmadı!


 

Partiyi dizayn etmesine yönelik eleştirilerin tavan yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, işini şansa bırakmıyor. CHP’nin Erdemli’de 269 delege belirleme seçimlerinde Büyükşehir bürokratlarının baskı ve mobbing iddiaları gündeme geldi. Ancak Büyükşehir’in bununla yetinmeyerek oy kullanacakların bizzat belediye araçları ile taşındığına dair görüntüler ortaya çıktı. Yaşananlara itiraz eden 50-60 kişilik taban hareketi haftasonu yapacağı toplantı ile partiden istifa seçeneğini tartışacak.

HEDİYE EROĞLU

 

CHP’de kongre takviminin belli olması ile başlayan mahalle delege seçimleri devam ediyor. Mersin’de büyük çekişmeye sahne olan seçimlerde tansiyon giderek yükseliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile il yönetiminin, partiyi dizayn ederek, beyaz liste ile tabana karşı seçim kazanma savaşında skandal iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

İddiaya göre Yenişehir ve Mezitli’de hezimet yaşayan Seçer ve ekibi, Erdemli’de de benzer bir durumun ortaya çıkması ile işini şansa bırakmamak için bir çok ilçede kriz yaratan uygulamalara imza attı.

 

İŞTEN ÇIKARMA TEHDİDİ, MOBBİNG, BASKI…

İddiaya göre, Mezitli, Tarsus, Yenişehir’de büyük kayıplar yaşayan mavi liste Erdemli’de rengini sarıya döndürülerek seçim kazanmaya çalıştı. Erdemli’deki 269 kişilik delege seçiminde renk değiştirmekle yetinmeyen Büyükşehir’in muhalifleri işten çıkarma, mobing ve tehditlerle ilçeyi dizayn etmeye çalıştığı iddia edildi!

 

BELEDİYE NEZARETİNDE OY KULLANMA

Son olarak bununla yetinmeyen Büyükşehir bürokratlarının belediyeye ait araçları ile seçimlere delege taşıdığı ortaya çıktı.

Yaşananlara sosyal medyadan isyan eden partililer görüntüleri de paylaşarak, genel merkezin müdahil olmasını istedi.

 

KOORDİNATÖR VE EŞİ HEDEFTE

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tamda AKP’nin yaptığı gibi tüm olanakları seferber ederek, çalışanları tehdit ve baskıyla oy vermeye zorladığı bir seçime imza atıldığını savunan partililerin, Vahap Seçer adına Erdemli ilçe örgütünü dizayn etme görevi verilen, hukuki olarak dayanağı olmasa da koordinatör sıfatıyla çalışan Vedat Uzunbağ’ın icraatlarına tepkileri öne çıkıyor.

Özellikle sahil sitelerinden sahil sitelerinden Vedat Uzunbağ’ın eşi Ebru Uzunbağ vesilesiyle üye taşıma işlemi yaptığına ilişkin görüntüler ortaya çıkarken bu araçların belediyeye ait olduğu ve şoförlerin de yine belediye çalışanları olduğu ileri sürüldü.

 

TOPLU İSTİFA YAŞANABİLİR!

Büyükşehir’in baskı ve mobbing ile yetinmeyerek oy kullanacakların bizzat belediye araçları ile taşımasına tepki gösteren 50-60 kişilik taban hareketi haftasonu yapacağı toplantı ile partiden istifa seçeneğini tartışacağı öğrenildi.

 

SEÇER’İN DESTEKLEDİĞİ ŞAHİN 3. DÖNEMİ İSTİYOR

Erdemli’deki mahalle delege seçimlerinde kazanan henüz belli değilken, bazı mahallelerde uzlaşmaya gidilmesi sonucu karma bir sonuç elde edildiği ancak Vahap Seçer’in desteklediği sarı listenin çoğunluğu almış olabileceği ileri sürüldü.

Öte yandan Erdemli’de önceki ilçe başkanı Mustafa Kılbaş’ın görevden alınması sonrası kayyum olarak ilçe başkanı olan sonrasında ise şaibeli bir seçimle başkanlık görevini sürdürdüğü ileri sürülen Ahmet Duresen Şahin, Vahap Seçer’in desteğiyle yeniden ilçe başkanlığına aday oldu.

Beyaz liste ile seçimlerde yarışan parti tabanındaki muhalif kesimden henüz bir aday çıkmadı.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA