Şampiyon kick boksçularından Başkan Gültak’a ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şampiyon kick boksçularından Başkan Gültak’a ziyaret


 

Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden ve katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalardan madalyalarla dönen kick boks sporcuları, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi

 

Kick Boksta Avrupa Şampiyonu olan Hilal Sonay, Mardin’de düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Esin Yüce, yine aynı şampiyonada üçüncü olarak madalyalara uzanan Ulaş Yalçınkaya ile Muhammet Tan; Antrenörleri Nasır Kandemir ile birlikte Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar’ın da katıldığı ziyarette şampiyon sporcular ve antrenörleri, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Gültak’a teşekkürlerini dile getirdi. Sporcularının elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını söyleyen Antrenör Nasır Kandemir, düzenlenecek yeni müsabakalardan da madalyalarla döneceklerine inandığını söyledi.

 

“BAŞARILARIN MİMARI BAŞKANIMIZ GÜLTAK’TIR”

Kandemir; “Başkanımız Sayın Mustafa Gültak’a çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu başarıların mimarı Başkanımızdır. Sporcumuz Hatip Emlek Türkiye Şampiyonu oldu ve Portekiz’de yapılacak dünya şampiyonasında Akdeniz ve Türkiye’yi temsil edecek. Hilal kızımız gençlerde Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Diğer sporcularımız da yeni olmalarına rağmen Türkiye 3’üncüsü olup başarı elde ettiler. Onların da gelecekte şampiyon olacaklarına inanıyorum” dedi. Başarılarını anlatan Akdeniz’in kick boks sporcuları da kendilerine sağlanan her türlü imkân ve destek için Başkan Gültak ve Antrenör Kandemir’e teşekkür etti.

 

“SPOR VE EĞİTİMDE, ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARILAR AKDENİZ’İN DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜNÜN İSPATI”

Akdeniz Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde olan sporcu kardeşlerimiz, Türkiye’de düzenlenen şampiyonada dereceler elde ederek hem bizi, hem Akdeniz’i ve Mersin’i gururlandırdılar. Şampiyon sporcularımızdan Hatip Emlek, Portekiz’de düzenlenecek Dünya Kupası’nda Akdeniz ve Türkiye’yi temsil edecek. Hilal Sonay kızımız da Avrupa Şampiyonasında bizleri temsil edecek. Diğer kardeşlerimiz daha yolun başındalar. Buna rağmen şampiyonada üçüncü oldular. Onlardan da ilerleyen dönemlerde birincilik bekliyoruz” diye konuştu.

 

“SPORCULARIMIZIN BAŞARISI ÜLKE SINIRLARINI AŞTI”

Başkan Gültak; göreve geldikleri ilk günden beri spora, kültür ve sanata büyük önem verdiklerini kaydederek; “Bölgemizde spora ve sporcuya verdiğimiz destekler sayesinde birçok sporcumuz, Türkiye sınırlarını aşarak Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına uzandılar. Gençlerimizin, spor gibi, eğitimde, üniversite ve lise sınavlarında, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde böylesine derece yapmaları ve başarı kazanmaları, Akdeniz’in değişimi ve gelişmişliğinin bir göstergesidir. Bu da bizleri ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA