MERSİN KARANLIĞA GÖMÜLDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN KARANLIĞA GÖMÜLDÜ!


 

Göçmenler, Ruslar, Ukraynalılar ve son olarak depremzedelerin göçüyle büyük bir nüfus artışı yaşanan Mersin, sıcakların yüksek değerlere ulaştığı günlerde elektrik kesintileriyle karanlığa gömüldü! Enerjisa’ya tepki yağdı, yetkililer göreve çağrıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de bir çok ilçede akşam saatlerinden itibaren plansız elektrik kesintileri yaşanması nedeniyle kent adeta karanlığa gömüldü.

Göçmenler, Ruslar, Ukraynalılar ve son olarak depremzedelerin göçüyle büyük bir nüfus artışı yaşanan Mersin, aşırı sıcakların etkisiyle elektrik hatlarında aşırı yüklenme yaşandı.

 

13 İLÇEDEN 10’UNDA KESİNTİ VAR!

Enerjisa’dan kesintilerle ilgili bir açıklama yapılmazken Elektrik Arıza Bildirim Hattı 186’yı arayan vatandaşlar, 10 ilçede bazı bölgelerde kesinti yaşandığı bilgisine ulaştı.

Toplamda 13 ilçeye sahip Mersin için 186; Anamur merkez ve merkeze bağlı  mahalleler, Mezitli merkez ve merkeze bağlı mahalleler, Silifke merkez ve merkeze bağlı mahalleler, Erdemli merkez ve merkeze bağlı mahalleler, Toroslar merkez ve merkeze bağlı mahalleler, Akdeniz merkez ve merkeze bağlı mahalleler, Yenişehir merkez ve merkeze bağlı mahalleler, Gülnar merkez ve merkeze bağlı mahalleler, Tarsus ve Mut köy gruplarında kesinti olduğu bilgisi verildi.

186 tarafından kesintilerin gece saat 24:00’e kadar süreceği bilgisi de verildi.

 

MERSİNLİLER İSYAN ETTİ

Kesintiler vatandaşı isyan ettirdi. Plansız ve uzun süreli kesintilere sosyal medyadan isyan eden Mersinliler, özellikle hava sıcaklığının bu kadar yüksek değerlere çıktığı günlerde yaşanan kesintilere tepki göstererek, yetkilileri göreve çağırdı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA