MİY transfere başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY transfere başladı


 

Transfer yasağını çözen Mersin İdman Yurdu kadrosuna ilk transferi gerçekleştirdi. Sefa Durmuş’u kadrosuna katan Kırmızı Lacivertli ekip yeni transferler için çalışmalarını sürdürüyor.

Ali ŞANLI

 

Transfer tahtasını açan Yeni Mersin İdman Yurdu ilk transferini gerçekleştirdi. 2’inci ligde mücadele eden Mersin İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan Kırmızı Lacivertli ekip sabah idmanlarında kondisyon akşam üstü idmanlarında ise teknik taktik çalışıyor.

Elinde 14 oyuncu bulunan Mersin ekibi derin ve güçlü kadro kurmak için diğer taraftan da dış transferde çalışmalara başladı. Mersin ekibi ilk transferi daha önce Gümüşhanespor, Isparta Emrespor A.Ş., Fethiyespor,24 Erzincanspor, 1920 Maraşspor, İskenderunspor, Tarsus İdman Yurdu ve İnegölspor takımlarında forma giymiş Sefa Durmuş ile sözleşme imzaladı. Mersin İdman Yurdu’nun yeni sezon öncesi en az 10 yeni isime imza attırması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA