CHP Erdemli karıştı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP Erdemli karıştı!


 

Mezitli, Tarsus, Yenişehir’de büyük kayıplar yaşayan mavi liste Erdemli’de rengini sarıya döndürülerek seçim kazanmaya çalışıyor. Renk değiştirmekle yetinmeyen Büyükşehir’in belediyeye ait araçları ile seçimlere delege taşıdığı, muhalifleri ise işten çıkarma, mobing ve tehditlerle ilçeyi dizayn etmeye çalıştığı iddia ediliyor! Yaşananlar üzerine partiden toplu istifalar gündeme geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

CHP’de kongre takviminin belli olması ile başlayan mahalle dele seçimleri devam ediyor. Mersin’de büyük çekişmeye sahne olan seçimlerde tansiyon giderek yükseliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile il yönetiminin, partiyi dizayn ederek, beyaz liste ile tabana karşı seçim kazanma savaşında skandal iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

İddiaya göre Yenişehir ve Mezitli’de hezimet yaşayan Seçer ve ekibi, Erdemli’de de benzer bir durumun ortaya çıkması ile işini şansa bırakmamak için bir çok ilçede kriz yaratan uygulamalara imza attı.

İddiaya göre, Mezitli, Tarsus, Yenişehir’de büyük kayıplar yaşayan mavi liste Erdemli’de rengini sarıya döndürülerek seçim kazanmaya çalışıyor. Renk değiştirmekle yetinmeyen Büyükşehir’in belediyeye ait araçları ile seçimlere delege taşıdığı, muhalifleri ise işten çıkarma, mobing ve tehditlerle ilçeyi dizayn etmeye çalıştığı iddia ediliyor! Yaşananlar üzerine partiden toplu istifalar gündeme geldi.

 

SEÇER’İN DESTEKLEDİĞİ ŞAHİN 3. DÖNEMİ İSTİYOR

Toplamda 269 delegenin bulunduğu Erdemli’de Mustafa Kılbaş’ın görevden alınması sonrası kayyum olarak ilçe başkanı olan sonrasında ise şaibeli bir seçimle başkanlık görevini sürdürdüğü ileri sürülen Ahmet Duresen Şahin, Vahap Seçer’in desteğiyle yeniden ilçe başkanlığına aday oldu.

Beyaz liste ile seçimlerde yarışan parti tabanındaki muhalif kesimden ise henüz bir aday çıkmadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA