Minik eller kulaç atıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Minik eller kulaç atıyor


 

HÜSEYİN YILDIZ

 

Minik eller kulaç atıyor, mutlulukları yüzlerinden okunuyor. Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen yüzme kursları yoğun talep görüyor. Artan hava sıcaklığına nemde eklenince çocuklar havuza akın etti. Erdemli Belediyesi açtığı yüzme kurslarıyla hem çocukların keyifli anlar yaşamasını sağlıyor, hem de alanında uzman eğitmenlerle yüzme eğitimi veriyor.

Sporun her dalında, sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar eğitim veren Erdemli Belediyesi yaz spor kursları kapsamında çalışmalar yürütüyor. Yüzme kursu kapsamında ise 7-15 yaş aralığındaki çocuklara yüzme kursu veriliyor.

Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün profesyonel eğitmenleri tarafından ücretsiz yüzme eğitimi alan çocuklar, havuzlarda serinlemenin keyfini de çıkarıyor.

Çocuklara hem yüzme eğitimi, hem de sıcakta eğlenmelerini sağladıklarını ifade eden Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Kamil Boran, “ Erdemli Belediyesi olarak haftada üç gün çocuklarımıza yüzme kursu veriyoruz. Yüzme kurslarımıza Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Erdemli Belediyesi mobil uygulamayı indirerek uygulamadan ücretsiz kurslarımıza başvurabilirsiniz” diye konuştu.

Çocuklar havuzlarda serinlerken en mutlu olanlar ise aileleri. Belediyenin çocuklara ücretsiz kurs sağladığı için mutlu olduğunu ifade eden Sahire Sümer, “ Erdemli Belediyesi’nin böyle bir kurs avantajının bize sunmasıyla çok mutlu olduk. Çocuklarımız çok mutlu, onların mutluluğu bizi daha çok mutlu ediyor teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yüzmeyi kursta öğrendiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Berna Yücel, “ Yüzmeyi tam bilmiyordum, o yüzden çok sevindim. Belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Havuza geldiği için çok eğlendiğini ifade eden Berk Uçar, “ Havuza geldiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Hem yüzüp hem de eğlendiğini ifade eden Sahra Şahin, “Yüzüyorum, kurs alıyorum, çok eğleniyorum” diye konuştu.

Öte yandan 7-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik futbol, basketbol, voleybol, yüzme, okçuluk, tenis, muay thai, kickboks, tekvando, floor curling, atıcılık, bocce, jimnastik, güreşdallarında açılan kurs kayıtları devam ediyor. Kursa kayıt yaptırmak isteyenler Erdemli Belediyesi Mobil Uygulama ve Spor İşleri Müdürlüğü üzerinden başvuru yapabiliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA