Çocuklar havuzda anneler gezide | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuklar havuzda anneler gezide


 

Akdeniz Belediyesi’nin yaz okulu kapsamında verdiği ücretsiz yüzme kursları başladı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği yaz okulu kapsamında verilen ücretsiz yüzme kursu başladı. Madımak Parkı’nda kurulan portatif yüzme havuzuna giren çocuklar hem yüzmeyi öğreniyor hem de sıcak havada serinliyor. Çocuklarını kursa getiren annelerin de farklı kentlere düzenlenecek geziler için kayıtları alınıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği ücretsiz yüzme kursuna bu yıl; 2010 ila 2016 yılları arası doğumlu çocukların kayıtları yapıldı. Yüzme kursuna katılan çocuklar, uzman eğitmenler gözetiminde bir yandan yüzme öğrenirken; diğer yandan da 40 dereceye varan sıcaklarda hem serinledi hem de yaşıtlarıyla birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Akdenizli çocuklar, kendilerine bu imkânı sağladığı için Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a teşekkür etti.

Madımak Barış ve Kardeşlik Parkı içinde bulunan belediyeye ait halı saha yanında kurulan portatif havuzunda verilen ücretsiz yüzme kursuna çocuklarını getiren anneler de daha önce tanık olmadıkları bu hizmetten büyük sevinç ve memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve emeği geçenlere teşekkürlerini dile getirdi.

 

ANNELER DE GEZİYE GÖTÜRÜLECEK

Yaz okullarına gelen çocuklar, hem yaz tatilini en verimli şekilde geçirip arkadaşlarıyla eğleniyor, hem de yüzmede kendilerini geliştirebiliyor. Öte yandan; yüzme kursuna gelen çocukların anneleri, Akdeniz Belediyesi’nin düzenlediği ve kadınların farklı kentlerde bulunan tarihi, turistik, kültürel ve doğal mekânları gezme imkânı bulduğu gezilere katılmak istediklerini söylediler. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün ücretsiz sunduğu gezilere büyük ilgi duyduklarını ve katılmak istediklerini dile getiren annelerin kayıtları yetkililerce alınarak, gerçekleşecek en yakın gezi programına katılmaları sağlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA