TOBB Yenişehir Ortaokulu tamamlanma aşamasında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOBB Yenişehir Ortaokulu tamamlanma aşamasında


 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Bucuge ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökben Gökbulut ile birlikte, yapımı tamamlanan TOBB Yenişehir Ortaokulu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Abdullah Özdemir ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kamil Çelebiyılmaz’ın da katıldığı ziyarette, okul hakkında TOBB İnşaat Uygulama Müdürlüğünden bilgi alındı. Heyet, katkılarından dolayı TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Okul kesin kabul çalışmalarına başlayarak, 2023/2024 eğitim öğretim yılında geçici olarak Şehit Osman Köse Ortaokulu olarak hizmet verecek. 24 derslik, 3 adet laboratuar, 1 adet resim/müzik dersliği, 1 adet konferans salonu ve idari bölümlerden oluşan okul, 2024/2025 eğitim öğretim yılında TOBB Ortaokulu olarak hizmet verecek. 154 ilçede 154 okul projesi kapsamında TOBB katkılarıyla Mersin’de Oda ve Borsaların bulunduğu ilçelerde yapımı devam eden okul inşaatlarında son durum ise, Erdemli ve Mut’ta inşaat ilerleme seviyesi yüzde 30 iken, Silifke ve Anamur’da ihale hazırlıkları devam ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA