‘Görevimiz halka hizmet’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Görevimiz halka hizmet’


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, bu göreve çalışmak, ilçeye ve halka çok daha fazla hizmet yapmak için geldiklerini belirterek bunu da başardıklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana ilçe merkezi ve mahallelerde yürüttükleri çalışmaları vatandaşlar ve muhtarlarla istişare yaparak gerçekleştirdiklerini bildiren Başkan Altunok, belediye tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra denize sahili olan Yeşilovacık, Taşucu, Atakent ve Atayurt mahallelerinde de önemli projeler üzerinde çalıştıklarını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Biz bu göreve halkımıza ve ilçemize hizmet etmek için geldik. Allah’a şükürler olsun ki, göreve geldiğimiz günden bu yana çok güzel hizmetleri, çok sağlıklı ve modern projelerimizi halkımızın hizmetine sunduk. Tüm ekiplerimizle birlikte gece-gündüz çalışarak 88 mahallemize belediye hizmeti ulaştırıyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinde istişare içerisinde olduğumuz vatandaş ve muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Hizmetlerimizi ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza eşit şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm belediye imkanlarımızı hizmet yolunda seferber edeceğiz. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun bu göreve çalışmak ve ilçeye çok daha fazlasını yapmak için geldik bunu da başardığımıza inanıyorum. Mahalle sakinlerimize ve muhtarlarımıza samimiyet ve anlayışlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Beraberinde Teknik Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Genel Koordinatör Serkan Kirişçioğlu ve Garaj Amiri Eyüp Arslan’la birlikte Yeşilovacık, Taşucu, Göksu, Atakent ve Atayurt mahallelerine giden Başkan Altunok, buralarda yapımı devam eden çalışmaları da yerinde inceleyerek bilgiler aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA