Yasak geliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yasak geliyor!


 

Yönetim krizinin sürdüğü Yeni Mersin İdman Yurdu’na transfer yasağının gelmesinin altında yeniden Spas Delev çıktı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3'ncü ligi şampiyon olarak tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş.'ye şampiyonluk yaramadı. Ligin son maçında maç ardından yaşananlarla büyük sıkıntıya düşen Kırmızı Lacivertli ekibe bir kötü haberde FİFA'dan geldi. Süper Amatör Ligde İçelspor olarak ligde mücadele eden,Bölgesel Amatör Ligde İçel İdman Yurdu olan, 3'üncü ligde ise Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. olarak lige giren Mersin İdman Yurdu'na FİFA'dan büyük yaptırım geldi.

Mersin İdman Yurdu'nun eski borçlarından sorumlu tutan FİFA Yeni Mersin İdman Yurdu'na kısa süre içinde ödemesi yönünde haber gönderdi. MİY yönetimi FİFA'ya savunma verse de ödemeden kurtulamadı. Mersin ekibi kısa süre içinde ödeme yapmaz ise transfer yasağı hayata geçeceği öğrenildi.

Tüm bu yaşananların ardında ise Bulgar futbolcu Spaz Delev'in olması kafaları karıştırdı. 2017'de o dönemin başkanı Ali Kahramanlı, CSKA Sofya'ya olan 660 bin Euro borç yüzünden FİFA tarafından küme düşürülme ile karşı karşıya kalmış, Bulgar kulübü ile yapılan ön anlaşma yapılarak 100 bin Euro olan ilk taksit ödenmişti. Ancak Ali Kahramanlı yönetimi geriye kalan taksitleri ödemeyince aynı oyuncu bunu fırsat bilerek Yeni Mersin İdman Yurdu'nu yeniden FİFA'ya şikayet etti.

FİFA aldığı karar da Bulgar futbolcuyu haklı bularak Yeni Mersin İdman Yurdu'nu oyuncuya 1 milyon Avro ödenmesine karar verdi. Mersin İdman Yurdu Delev'e en az paranın yüzde yirmi beşini ödemesi halinde transfer yasağını kalkacağını aksi halde yeni sezon Mersin temsilcisi transfer yasağından dolayı tahtasının kapanacağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA