Bekleyen TOKİ hak sahipleri Vali Pehlivan ile görüştü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bekleyen TOKİ hak sahipleri Vali Pehlivan ile görüştü


 

#Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2019’da kurası çekilerek hak sahipleri belirlenen 2000 sosyal konutun inşa edileceğini proje için gerekli inşaat ihalesinin #TOKİ tarafından yapıldığını belirtti.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Valilik makamında TOKİ sosyal konut hak sahipleri ile görüştü. Vali Pehlivan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilecek, 250 bin konutluk ‘Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesi’, ‘İlk Evim Projesi’ kapsamında, TOKİ tarafından Mersin ilimizde inşa edilecek olan 5 bin 100 konutla beraber toplamda 7 bin 100 sosyal konut yapılacağını belirtti.

İlk etapta 2019 yılında kurası çekilerek hak sahipleri belirlenen 2000 sosyal konutun inşa edileceğini Pehlivan, bu proje için gerekli inşaat ihalesinin TOKİ tarafından yapıldığını belirtti.

Sosyal konutlarda hak sahibi olan vatandaşları, göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.

Görüşmeye TOKİ sosyal konut hak sahipleri olan; Ayşe Kılınç, Serkan Boksör, Atanur Demirdelen, Ayşe Konya, Nursel Karaboğa ve Fatma Kavak iştirak etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA