Gözler; Mersinli genç okçuda! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gözler; Mersinli genç okçuda!


 

Milli okçular İrlanda’da Dünya Gençlik Şampiyonası’nda madalya mücadelesi verecek. Türkiye’yi Klasik Yay’da temsil edecek milli takım sporcuları arasında Mersin’den Mustafa Özdemir de müsabakada derece elde etmek için ter dökecek isimler arasında yer alıyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

Türkiye’den milli okçular, İrlanda'da düzenlenecek Dünya Gençlik Şampiyonası'nda madalya mücadelesi verecek. Türkiye Okçuluk Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Dünya Gençlik Şampiyonası, 3-9 Temmuz tarihlerinde İrlanda'nın Limerick kentinde gerçekleştirilecek. Şampiyonada Türkiye'yi Klasik Yay Milli Takım sporcuları Mustafa Özdemir, Muhammed Abdullah Yıldırmış, Dünya Yenihayat ve Naile İremsu Çevak, Makaralı Yay Milli Takım sporcuları, Eren Kırca, Yağız Sezgin, Efe Diril, Hazal Burun ve Begüm Yuva temsil edecek.

Şampiyona mücadele edecek olan Mersinli milli sporcumuz Mustafa Özdemir de derece elde etmek için ter dökecek. Takımın öne çıkan isimlerinden olan Özdemir’in, Milli Takım Antrenörü Alper Coşar’ın başarılı yönlendirmeleri ile müsabakan madalya ile dönmesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA