Mersin’e voleybol ile tanışma çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e voleybol ile tanışma çağrısı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yaşta herkese spor yaptırma adına başlatılan “Her Ay Bir Branş Tanıtımı” projesi kapsamında Temmuz ayı boyunca Voleybol branşı tanıtılacak.

2023 yılı Ocak ayı itibari ile Bocce branşı ile hayata geçen ve yılın 12 ayına farklı bir spor branşı olacak şekilde planlanan “Her Ay Bir Branş Tanıtımı” projesi kapsamında Temmuz ayı boyunca Voleybol branşı çeşitli etkinliklerle tanıtılacak.

“Her Ay Bir Branş Tanıtımı” Projesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından Temmuz ayı boyunca voleybol branşıyla alakalı okullarda branş tanıtımı, ziyaretler, AVM’lerde branş tanıtımı ve ödüllü yarışmalar gibi çeşitli etkinliklerle festival havasında branşların tanıtılması sağlanarak, 7’den 70’e herkese spor yapma alışkanlığı kazandırmak, bilinçli spor yapmayı göstermek ve Mersin’de spor kültürünün oluşturulması hedefleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA