Bucaklı mahallesinde park sevinci | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bucaklı mahallesinde park sevinci


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen park çalışması vatandaşları sevindirdi.

İlçeye bağlı merkez Bucaklı mahallesinde yapımı devam eden park çalışmasını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Silifke merkez ve mahallelerinde yeşil alan ve oyun parklarının sayısını arttırdıklarını belirten Belediye Başkanı Sadık Altunok, “İlçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için yaptığımız tüm çalışmaların yanında, her mahallemizde çocukların güven içinde eğlenmelerini ve oyun oynamalarını sağlayacak çocuk parkları ve spor alanlarının çoğaltılması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Bucaklı mahallesi ırmak kenarında içerisinde çocuk oyun gurupları, basketbol sahası ve oturma alanlarının yer aldığı parkta yenileme çalışması yürütmektedir. Bu çalışmayla birlikte Bucaklı mahallemiz yeni, modern ve sağlıklı bir parka kavuşacaktır. Parkımız mahalle halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bucaklı mahallesinde yürütülen hizmetlerden duydukları memnuniyeti Başkan Altunok’la paylaşan vatandaşlar da yürütülen çalışmalardan dolayı Altunok’a teşekkür ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA