ÇBK transferleri ile göz doldurdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK transferleri ile göz doldurdu


 

Haber Merkezi

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Temsilcimiz Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü 2023/2024 sezonu için yaptığı transferler ile ligin bu sezonda iddialı takımı olacağını ortaya koydu.

Yerli rotasyonunda genç ve güçlü isimlere yer verdi. 1,88m boyunda uzun forvet pozisyonunda Meltem Avcı ile anlaşma sağlayan ÇƁK,  1,86m boyunda kısa forvet Melis Gülcan, 1,83m boyunda kısa forvet Şuğranur Sönmez'i, 1,78m boyunda skorer guard Derin Yaya'yı kadrosuna katarak rotasyonu güçlü tuttu.

Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü yabancı rotasyonunda ise geçen sezon kadrosunda bulundurduğu güçlü isim 1,91m Pivot Elizabeth Williams yeniden anlaşma sağlarken,  2023 Ocak  ayında anlaşma sağladığı Hollanda vatandaşı 1,73 boyunda point guard Loura Cornelius'u takımda tutmayı başardı. 1,94 boyunda Pivot pozisyonunda görev yapan Eurocup tecrübesi olan Macaristan vatandaşı Virag Kiss pota altında güçlü bir isim, 1,68m boyunda guard pozisyonundan görev yapan Macaristan vatandaşı Vagnes Studer'in Euroleauge tecrübesi olan bir oyuncu.

Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü bu sezon kadrosuna 4 yerli oyuncu dahil ederken, 1 Amerikali 3 Avrupalı oyuncuyu kadrosuna dahil etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA