TİY transferde hızlı çıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY transferde hızlı çıktı


 

TFF 2’inci ligden rekorlar kırarak bir alt lige düşen Tarsus İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarına başladı.

ALİ ŞANLI

Transfer tahtası kapalı olan Tarsus temsilcisi alt yapı ve Mersin Amatör Liginde mücadele eden genç yetenekleri kadrosuna katarak özüne döndü. Mütevazi bir kadro kuran Sarı Lacivertli ekip ilk olarak teknikdirektör koltuğuna İbrahim İnan'ı getirdi. Teknik adam sorununu çözen Tarsus İdman Yurdu iç ve dış transferde ise bir çok oyuncuya imza attırdı.

İlk olarak 1995 doğumlu olan stoper mevkinde görev yapan Cemal Kavalcı ile sözleşme yaptı, yine defansın göbeğinde oynayan stoper mevkinde oynayan Şehmuz Durak, sağbek ve sağ önde oynayabilen Metahan Kavalcı, orta sahanın yükünü alacak olan Mustafa Köseoğlu, Kaleye 1.90 boyun da ki Mustafa Öztürk ve santrafor bölgesine ise Ramazan Zengini alarak transferin ilk ayağını tamamladı.

Bu sezon lige tutunmayı hedefleyen Tarsus İdman Yurdu'nda kamp programının bir kaç gün içinde açıklanması bekleniyor. Tarsus İdman Yurdu bu sezon 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele edecek. Bir birinden zorlu rakiplerle karşılaşacak olan Tarsus ekibi genç oyuncularla nasıl bir sezon geçireceği şimdiden merak konusu oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA