MİY ne yapacak? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY ne yapacak?


 

20 Mayıs’ta şampiyon olan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda o günden beri yaşanan büyük sessizlik hala sürerken ligde ise Beyaz grupta mücadele edeceği TFF’de yapılan kura çekiminin ardından belli oldu.

ALİ ŞANLI

 

Mersin İdman Yurdu'nda büyük sessizlik sürüyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kırmızı Lacivertli ekip 2'inci lige yükselirken gözler yeni sezon hazırlıklarında.

Ancak, son oynanan Yomraspor maçının ardından yaşanan olaylar nedeni ile kulüp başkanı Metin Saltık ve bazı yöneticilerin istifası ile ilgili belirsiz süreç ise devam ediyor.

Takımın Teknik Direktörü Ersin Aka son maçtan bir hafta önce gönderilirken, 20 Mayıs'ta şampiyon olan Mersin ekibinde o günden beri büyük sessizliğe büründü. Başkanı, yönetimi ve teknik adamı olmayan Mersin İdman Yurdu Yaz transfer dönemi başlamasına rağmen kulüpte hiç bir hareketlilik olmaması taraftarı tedirgin ediyor. Bir çok kulüp iç ve dış transferini yapıp bayram sonrası sahaya inmeye hazırlanırken Kırmızı Şeytanlarda ki belirsizliğinin ne zaman biteceği, kulübün nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

 

GRUBU BELLİ OLDU

Kulüp belirsizliklerle uğraşırken diğer taraftan ise bu sezon oynayacağı grubu belli oldu. 2'inci Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Kırmızı Lacivertli ekibi bir birinden zorlu rakipler bekliyor.

İşte Kırmızı Lacivertli ekibin rakipleri: 1461 Trabzon FK, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş, Afjet Afyonspor, Altınordu, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyet A.Ş, Bitexen Van Spor FK, Bucaspor 1928, Bursaspor, Diyarbekir Spor A.Ş, Esenler Erokspor, Karacabey Belediyespor A.Ş, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Weecoins Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor A.Ş


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA