‘Hisarcıklıoğlu ile ICC’de çalışmak gurur verici’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Hisarcıklıoğlu ile ICC’de çalışmak gurur verici’


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi olan H. Ruhi Koçak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ICC Yönetim Kurulu’na seçilmesinden dolayı kutlayarak, ‘’ICC’de ülkemizi ve iş dünyamızı temsil eden Sayın Başkanımıza yeni dönemde başarılar dileriz. Türkiye Milli Komitesi olarak Başkanımızla birlikte çalışmak bizim için gurur verici.’’dedi.

 

 ‘’REKABET GÜCÜNÜ ARTIRMAK ÖNEMLİ’’

Tarsus TSO Başkanı Koçak, 170 ülkede 45 milyondan fazla şirketi kapsayan dünyanın en büyük iş dünyası organizasyonu olan Milletlerarası Ticaret Odası’nın (ICC) Cenevre’de yapılan Genel Kurulu’nda yönetimine giren Hisarcıklıoğlu’nu kutladığı mesajında, ‘’Türk iş dünyası adına bu görevi yürütecek Sayın Başkanımıza yeni dönemde başarılar diler, kutlarız. Bu büyük organizasyonda birlikte çalışmaktan onur duyacağım. Küresel ölçekte iş yapma biçiminde önemli değişikliklerin olacağı yeni bir döneme girerken küresel istişare mekanizmalarında yer almak çok önemli. Ekonomide geleceğin yapı taşları bu tür kurumlarda tasarlanıyor. Ülkemizi ve iş dünyamızı ticaretin kurallarının konulduğu organizasyonlarda temsil etmek, Türk iş dünyasının çalışmalarına katkı sağlamak, rekabet gücünü artırmak ve küresel ekonomiden daha fazla pay alabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’diye konuştu.

 

13. DÜNYA ODALAR KONGRESİ

Bu arada Başkan Koçak, ICC çatısı altında faaliyet gösteren Dünya Odalar Federasyonu tarafından Cenevre’de düzenlenen 13’üncü Dünya Odalar Kongresine katıldı. Bu yılki teması ‘’Çok Taraflılık Yoluyla Barış ve Refaha Ulaşılması’’ olan kongre kapsamında 3 gün boyunca panel ve çalıştaylar düzenlenecek. Ayrıca eş zamanlı olarak Dünya Odalar Yarışmasında çeşitli kategorilerde finale kalan odalara ödül takdim edilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA