Aka İzmir’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aka İzmir’de


 

Ali ŞANLI

 

Sezon başında Mersin İdman Yurdu ile anlaşarak aylarca takımını lider yapan tecrübeli teknik adam Karşıyaka ile anlaştı. Lig son maçında çıkmayan, 1 hafta önce takımdan ayrılan Aka İzmir temsilcisi Karşıyaka ile anlaştı.

TFF 3'üncü Lig'de Karşıyaka, teknik direktörlük görevine getirilen Ersin Aka'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adam için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Turgay Büyükkarcı, Futbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin, Futbol Şube Yöneticisi Osman Dal ve Sportif Direktör Korhan Özen katıldı. Atılan imzaların ardından açıklamalarda bulunan Aka

"Böyle güzel bir şehirde, böyle bir camiada olmaktan çok mutluyum" diyen Ersin Aka, "24 yıldır bu işin içinde teknik adamım. Bütün liglerde yarışmış bir teknik adamım. Karşıyaka'yla rakip olduğumuz her maçta İzmir'e gelmekten o taraftarın önüne çıkmaktan heyecanlanırdık. İzmir'e gelme sebebim o oldu. 20 yaşına gelmiş, kalbi Karşıyaka için atan bir gencin şampiyonluğu yok. Onlara 20 yıl sonra ilk şampiyonluğu yaşatan teknik adam olmak istiyorum. Onun için geldim. Camianın büyüklüğü ve futbolda Karşıyaka'nın yeri çok büyük" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA