Kumar oynatıp borçlandırıyorlar, sonra faizle para veriyorlar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kumar oynatıp borçlandırıyorlar, sonra faizle para veriyorlar


 

Mersin'in Tarsus ilçesinde tefecilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, önce kumar oynatıp borçlandıran, ardından faizle para veren 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde tefecilik yapan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Polisin çalışmasında, kurmuş oldukları Ç.Y. isimli dernek lokalinde kumar oynatmak suretiyle vatandaşları borçlandırarak faiz karşılığında para veren, daha sonra senet imzalatan, ardından da senetler hakkında icra takibi başlatan 4 şahsın olduğu tespit edildi. Bunun üzerine belirlenen lokale ve şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, Y.K., F.M.D. ve T.S.'yi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda 21 boş senet ile borçlu bilgilerinin bulunduğu defter ve not kağıtları ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Tespit edilen 1 şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA