Karaduvar Mahallesi sahili temizlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karaduvar Mahallesi sahili temizlendi


 

Akdeniz Belediyesi, her gün yüzlerce insanın piknik yapmak, sıcak havada denize girip yüzmek veya balık avlamak için uğradığı Karaduvar Sahili’nde iş makineleri desteğiyle temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, halkın temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam hakkını korumak ve sürdürmek amacıyla hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Nesli tüm dünyada koruma altında olan Caretta Caretta Deniz Kaplumbağalarının yumurta bıraktığı Kazanlı Mahallesi sahilini birkaç gün önce temizleyen belediye ekipleri, bu kez ilçeye bağlı, balıkçılık ve tarımsal üretimle bilinen Karaduvar Mahallesi’nin yüzlerce metre uzunluğundaki sahilini her türlü çöp ve tarımsal atıklardan temizledi.

İlk olarak sahili gezerek kontrol eden ekipler, ardından da kepçeler yardımıyla sahil boyunca topladıkları tonlarca çöp ve dalgalar sonucu denizden gelen çeşitli atıkları kamyonlara yükleyip bölgeden çıkardı. Ekiplerin çalışmasına tanık olan Karaduvar Mahallesi sakinleri ile balık avlamak veya yüzmek amacıyla sahile gelen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirip teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA