Büyükbaş hayvana alkol içiren şahıs gözaltına alındı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükbaş hayvana alkol içiren şahıs gözaltına alındı


 

Dün Tarsus’ta B.D isimli bir şahsın büyükbaş bir hayvana zorla alkol içirmesinin görüntüleri sosyal medyada yayınlanmış ve B.D halktan büyük tepki çekmişti. Gözaltına alınan B.D’ye idari para cezası uygulandı.

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği, dün bir sosyal medya platformunda paylaşılan ve toplumda infial yaratan görüntüler hakkında yaptığı titiz çalışmalar sonucunda ‘erkacmaz_ciftligi’ İnstagram hesabı üzerinden B.D. isimli şahsın bir ineğe alkol şişesi içerisinde alkol içirdiğini tespit etti. Şüpheli şahsa *5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 14-J ( bir canlıya gerekli bir sebep olmaksızın alkol veya alkollü madde yedirme ya da içirme ) maddesinden 4 bin 554 TL idari para cezası uygulandı.  Ayrıca şüpheli şahıs hakkında yapılan rutin kontroller esnasında da şahsın daha önceden uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezasının olduğu ve “aranıyor” kaydının olduğu tespit edildi. B.D gerekli işlemlerinin yapılması için Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA